Bedrukte dozen op maat

Bedrukte dozen op maat bestellen? Bij kartonnendozenopmaat.nl is dat heel makkelijk! Wij maken alle dozen op maat voor u, zodat u zeker weet dat al uw producten erin passen. Kleine of juist grote dozen, het maakt niet uit, bij ons kunt u alles naar uw wensen bestellen. U hoeft hiervoor alleen maar de gewenste maten voor uw doos in te vullen op onze webshop, de rest regelen wij voor u!

Bedrukte dozen op maat kwaliteit

Al onze bedrukte dozen op maat staan bekend om hun kwaliteit. Dit komt omdat wij uitsluitend gebruik maken van golfkarton voor het maken van al onze dozen. Ze zijn namelijk stevig en het karton buigt makkelijk mee. U bent dus verzekerd van een veilige en betrouwbare verpakking.

Bij kartonnendozenopmaat.nl houden wij zoveel mogelijk rekening met het milieu. Duurzaamheid is voor ons heel belangrijk. Door al onze bedrukte dozen op maat te maken, verspillen wij weinig materiaal. Ook maken wij zoveel mogelijk gebruik van gerecycled karton. Op die manier dragen wij een steentje bij aan het milieu, zonder dat de kwaliteit van onze dozen verloren gaat. Integendeel zelfs. U bent bij ons altijd gegarandeerd van een kwalitatieve en adequate verpakking voor al uw producten.

Doos op maat laten bedrukken

Bij ons mag u zelf kiezen op welke plek(ken) u uw doos wil laten bedrukken, en wat er op uw doos moet komen te staan. Als u een eigen webshop heeft kunt u bijvoorbeeld de logo van uw bedrijf op de bovenkant van de doos laten drukken, wat voor een stukje publiciteit bij uw klanten zorgt. Maar ook als u als particulier kunt u bij ons bedrukte dozen bestellen, om uw spullen bijvoorbeeld in op te bergen en te ordenen. Voor elke doos hebben wij een bedrukking.

U kunt er ook voor kiezen om uw dozen aan de binnenkant te laten bedrukken. Denk hierbij aan discrete verzendingen, waarvan de naam niet altijd op de doos zelf hoeft te staan. U kunt uzelf op deze manier dan toch profileren naar uw klanten. Bij kartonnendozenopmaat.nl is alles mogelijk. Uw wensen zijn onze prioriteit.

Bedrukte dozen op maat bestellen

In onze webshop, kartonnendozenopmaat.nl, kunt u uw bedrukte dozen op maat bestellen. Vul hiervoor de gewenste maten voor uw dozen in en upload de tekst en/of het plaatje die u op de doos wilt laten bedrukken. U kunt hier ook uitkiezen waar op de doos u de bedrukking wilt laten zetten. Dit kan zowel aan de –binnen als aan de buitenkant. Vul vervolgens uw gegevens in, en uw dozen worden binnen een paar dagen bij uw thuisbezorgd.

Bij ons mag u zelf kiezen wat u wilt, dat is de kwaliteit en de service van kartonnendozenopmaat.nl. Bent u woonachtig in Nederland? Dan zijn de verzendkosten van al onze dozen zelfs gratis (behalve Waddeneilanden en Zeeuws- Vlaanderen). Wilt u meer informatie over onze producten en service? Ga dan snel naar onze webshop!

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Informatie

Webshop bouwen