Brievenbusdozen

Bij kartonnendozenopmaat.nl bieden wij u de doos op maat die u nodig heeft, ook brievenbusdozen. Deze zijn altijd afgestemd op het maximale brievenbusformaat van Post NL. Deze dozen passen dus altijd in de brievenbus, zodat u in alle zekerheid uw product(en) kunt verzenden.

Afmetingen brievenbusdozen

In onze webshop bepaalt u zelf de ideale afmetingen van uw brievenbusdozen. Als de buitenmaat van uw verpakking niet groter is dan 380x265x32mm profiteert u zelf van een lager brievenbustarief, waardoor u dus nog voordeliger uitbent. U hoeft dan voor de verzending van uw product(en) niet het hogere pakkettarief te betalen, dat vaak veel duurder is. Bij kartonnendozenopmaat.nl maken wij altijd de beste brievenbusdozen voor u, en letten daarbij dus ook op de afmetingen die u aangeeft. Wij willen niet dat onze klanten teveel betalen voor de verzending van hun producten. Daarom kunt u op onze webshop precies lezen aan welke afmetingen uw brievenbusdozen moeten voldoen om tegen het lagere brievenbustarief verzonden te worden. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken.

Brievenbusdozen online kopen

Op kartonnendozenopmaat.nl kunt u eenvoudig en snel brievenbusdozen online kopen. Wij weten dat het niet altijd makkelijk is om te juiste maten van een brievenbusdozen te bepalen. Daarom kunt u in onze webshop tips terugvinden die u helpen de juiste verpakking voor het juiste product te bepalen. U betaalt dus nooit teveel.

Brievenbusdozen bestellen

Om brievenbusdozen te bestellen, gaat u eerst naar onze webshop, www.kartonnendozenopmaat.nl. Hier kunt u bepalen aan welke afmetingen en kleur uw doos moet voldoen. Wij maken deze op maat voor u, volgens de gegevens die u heeft ingevuld op de site. Binnen enkele dagen ontvangt u uw brievenbusdozen bij u thuis. Wij maken het u makkelijk om uw producten effectief, veilig en snel te verzenden. Meteen de maten van uw brievenbusdozen bepalen en uw brievenbusdozen op maat bestellen? Neem snel een kijkje in onze webshop, wil geven u graag tips en adviezen om de juiste keuze te maken!

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Informatie

Webshop bouwen