Kartonnen dozen op maat

Kartonnen dozen op maat kunt u eenvoudig en snel bestellen in onze webshop, kartonnendozenopmaat.nl. Zoals onze naam het al zegt, maken wij allerlei soorten dozen precies op maat voor u. Van postdoos tot verzenddoos, van opbergdoos tot brievenbusdoosje, alles is mogelijk bij ons. Nooit meer een te grote of te kleine doos voor uw spullen, producten of verzendingen. Bij ons vindt u altijd een doos die precies om uw producten heen past!

Kartonnen dozen op maat online bestellen

Kartonnen dozen op maat online bestellen is heel simpel via onze webshop, kartonnendozenopmaat.nl. Wat moet u hiervoor doen? Meet ten eerste de afmetingen van uw product(en) op en voer deze in op onze site. Kies vervolgens voor een eventuele bedrukking van uw doos - zoals het logo of de naam van uw bedrijf- en een kleur karton. Uw bestelling wordt vervolgens naar ons bedrijf verzonden, waar wij de ideale verpakking op maat voor uw product(en) maken. Door uw kartonnen dozen online te bestellen bepaalt u helemaal zelf wat voor soort verpakking u wenst, en hoe groot deze moet zijn. Uw wensen staan dus altijd bij ons centraal. Klanttevredenheid, daar draait het allemaal om op kartonnendozenopmaat.nl.

Duurzame kartonnen dozen op maat

Naast de stevigheid en de kwaliteit van ons karton, zijn wij ons ook erg bewust van de duurzaamheid wat betreft onze producten. Door al onze verpakkingen op maat te maken, verspillen wij zo min mogelijk materiaal, waardoor weinig karton verloren gaat. Wij denken bij kartonnendozenopmaat.nl dus ook nog eens extra aan het milieu en aan de toekomst. Dat is wat ons onderscheidt. Duurzaamheid is een van onze prioriteiten en daar houdt ons hele team rekening mee, u ook? Bestel dan uw kartonnen dozen op kartonnendozenopmaat.nl.

Kartonnen dozen op maat kopen

Om kartonnen dozen op maat te kopen gaat u naar onze webshop. Hier kunt u de afmetingen van de producten invullen die u verpakt wilt hebben, invoeren. Vervolgens kunt u een eventuele bedrukking voor uw doos kiezen (-binnen en/of –buitenkant) , zoals bijvoorbeeld het logo of de slogan van uw bedrijf. Rond u bestelling vervolgens af door uw gegevens in te vullen, en wij zorgen ervoor dat uw kartonnen dozen op maat binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd zijn. Binnen Nederland zijn alle verzendkosten gratis, u betaalt dus nooit teveel. Een goede service is bij ons altijd gratis.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Informatie

Webshop bouwen