Verpakkingen karton

Verpakkingen van karton bestellen? Op onze webshop , kartonnendozenopmaat.nl, vindt u alle soorten verpakkingen die u nodig heeft. Van verpakkingsdoos tot brievenbusdoosje, wij maken alles op maat voor u. Al onze verpakkingen zijn gemaakt van goede kwaliteit karton waardoor u gegarandeerd bent van een stevige en betrouwbare verpakking.

Verpakkingen karton online

Verpakkingen van karton vindt u online op onze webshop. U kunt zelf de gewenste maten van uw gewenste doos invullen en kiezen voor een eventuele bedrukking aan de –binnen en/of –buitenkant van de verpakking, zodat deze persoonlijker wordt. Als u bijvoorbeeld een webshop heeft en dagelijks pakketjes moet verzenden, kan het handig zijn om uw logo of de naam van uw bedrijf op de doos te vermelden. Wij maken vervolgens uw verpakking precies op maat volgens uw wensen. Wijken de maten van uw gewenste verpakking af van de standaard maten? Dit is bij ons geen probleem, vraag een offerte bij ons aan! Bij kartonnendozenopmaat.nl vinden wij voor iedere wens een oplossing.

Verpakkingen karton duurzaam

Zoekt u verpakkingen van karton die ook nog eens duurzaam zijn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij gebruiken voor onze verpakkingen alleen de beste kwaliteit karton, namelijk golfkarton. Deze staat bekend om zijn buigzaamheid en zijn stevigheid, waardoor u altijd kunt rekenen op een betrouwbare verpakking. Doordat al onze dozen op maat zijn gemaakt verspillen wij zo min mogelijk materiaal. Wij houden bij kartonnendozenopmaat.nl dus zoveel mogelijk rekening met het milieu, daar staan wij ook om bekend.

Verpakkingen karton bestellen

Verpakkingen van karton bestellen kan via onze webshop. Van opbergdoos tot postdoos , wij maken alle soorten kartonnen verpakkingen die u maar wenst. Vul de gewenste maten van uw verpakking in via onze webshop en uw bestelling wordt binnen een paar dagen bij u thuisbezorgd. Binnen Nederland zijn de verzendkosten hiervoor zelfs gratis. Dat is de service van kartonnendozenopmaat.nl!

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Informatie

Webshop bouwen