Verzenddoos kopen

Wilt u een verzenddoos kopen, maar weet u niet echt welke maat voor uw artikel(s) geschikt is? In onze webshop maken wij voor u de ideale doos op maat, zodat u verzendingen altijd een succes worden. Zo weet u zeker dat uw producten altijd heel en veilig aankomen bij de ontvanger.

Verzenddoos op maat

Bij kartonnendozenopmaat.nl maken wij uw verzenddoos op maat, zodat u zeker weet dat uw producten precies in de verpakking passen. Doordat u de afmetingen van het artikel invoert op onze webshop, kunnen wij meteen uitrekenen hoe groot , breed en diep uw verzenddoos hiervoor moet zijn. Vervolgens wordt uw verzenddoos op maat binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd. Hoe groot uw verzenddozen ook zijn, in onze webshop vindt u altijd een passend aanbod. Neem bijvoorbeeld onze brievenbusdozen. Grote of kleine verzenddozen, u vindt alles in onze webshop!

Verzenddoos bestellen

Via onze webshop, kartonnendozenopmaat.nl, kunt u eenvoudig en snel uw ideale verzenddoos bestellen. Of het nou om een grotere of kleinere verzending gaat, de verpakking hiervoor kunt u met een gerust hart aan ons team overlaten! Vul de gewenste maat voor uw verzenddoos op onze site in. Om uw verzending nog persoonlijker te maken, kunt u er ook voor kiezen om uw verzenddoos te laten bedrukken met bijvoorbeeld de naam of het logo van uw bedrijf, zowel aan de –buiten als aan de –binnenkant van de doos. Voer vervolgens uw persoonlijke gegevens en uw adres in, en wij zorgen ervoor dat uw verzenddoos binnen een paar dagen bij u thuisbezorgd is. Zo makkelijk kan het zijn, een verzenddoos bestellen.

Verzenddoos online kopen

Een verzenddoos online kopen doet u via onze webshop, kartonnendozenopmaat.nl. Wij onderscheiden ons van anderen door niet alleen uw doos precies op maat te maken, maar ook door duurzaam karton te gebruiken voor de productie van al onze dozen. Dus wilt u een verzenddoos kopen en hierbij ook een beetje rekening houden met het milieu, bestel hem dan snel op onze webshop. Hier kunt u ook meer informatie teruglezen over ons streven naar duurzaamheid en de kwaliteit van ons karton.

Bereken de prijs en stel uw eigen doos samen

Informatie

Webshop bouwen